.

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ, Fermin Bocos

Το νέο μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο: διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν στη βασιλική του Αγίου Μάρκου και προσπάθησαν να παραβιάσουν τη σαρκοφά...


Το νέο μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο: διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν στη βασιλική του Αγίου Μάρκου και προσπάθησαν να παραβιάσουν τη σαρκοφάγο που περιέχει το σκήνωμα του Αποστόλου Μάρκου, ενός από τους τέσσερις Ευαγγελιστές.

Ο αστυνομικός διευθυντής της Βενετίας Μάρκο Σφόρτσα και ο επιθεωρητής Μπεντσόνι θα εμπλακούν σε μια ιδιαίτερα σημαντική έρευνα. Τα στοιχεία τους οδηγούν σε διάφορα σημεία της Ευρώπης και στη μοναστική κοινότητα του Αγίου Όρους.

Το δίκτυο ηλεκτρονικής παρακολούθησης Εσελον, που δημιουργήθηκε την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, η βαριά σκιά του Βατικανού, τα κρυφά συμφέροντα των πολιτικών και οι μηχανορραφίες τους με τον Τύπο, η συμμετοχή της Ιντερπόλ και οι τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην εγκληματική έρευνα αποδεικνύονται ζωτικής σημασίας σε αυτή την πολιτική ίντριγκα, που θα μπορούσε να αιματοκυλίσει τα Βαλκάνια κάτω από τις εθνικιστικές κορόνες της ΠΓΔΜ. 

Συγγραφέας: Fermin Bocos
Μετάφραση: Χρύσα Θ. Μπάνια
Εκδόσεις: Λιβάνης

Related

ΒΙΒΛΙΑ 2141865986517196903

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Post Ads

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

About UsΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item